Laden...

Het kan ook niet anders dan dat ik hier iets moet vertellen over onze organisatie Doyo Trainingen. Samen met Arno opgericht, en ondertussen verzorgen we met een geweldig team trainers trainingen in weerbaarheid. Er zijn meerdere definities van 'weerbaarheid'. Ik geloof erin dat als je weerbaar bent, je op een goede manier voor jezelf opkomt, je zelfvertrouwen èn geloof in jezelf hebt. 

In de breedste zin van het woord
Met Doyo Trainingen helpen we heel veel soorten mensen met trainingen, met vaak ook heel verschillende doelen. We helpen kinderen omgaan met pesten en groepsdruk, leren volwassenen wat te doen bij agressief gedrag (van klanten bijvoorbeeld), trainen vrouwen zich sterker op te stellen, maar ook (eenzame) senioren die zich zorgen maken over babbeltrucs aan de deur kunnen bij ons terecht. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. We hebben trainers met een specialisatie in het begeleiden van hoogbegaafde kinderen en weer andere trainers die precies weten hoe ze op een geweldloze manier vechtende pubers uit elkaar moeten halen. Weerbaarheid in de breedste zin van het woord dus. 

De mensen die ons het hardst nodig hebben
Doyo Trainingen is nog veel meer dan dat. We willen graag op een grotere schaal helpen. Met behulp van subsidies en sponsors hebben we in diverse gemeenten sociaal-maatschappelijke projecten geïnitieerd, waarbij we intensief samenwerken met lokale partners in het onderwijs, de zorg en gemeenten. Zo helpen we in de gemeente Moerdijk op maar liefst achttien basisscholen leerlingen met pesten en groepsdruk omgaan èn enthousiasmeren we hen (meer) te sporten. We brengen op die manier de trainingen naar de doelgroepen die ons het hardst nodig hebben, zonder dat ze daar iets voor hoeven te doen of voor hoeven te betalen. Bedrijven die de MVO-kant op willen gaan, kunnen op die manier heel gemakkelijk een sociaal maatschappelijk project financieren, dat wij uitvoeren, met exposure, uiteraard. 

Zelfvertrouwen voor eigen doelen en dromen
Het is fantastisch om te zien hoe Doyo Trainingen steeds harder groeit en dat we steeds meer doelgroepen kunnen bedienen in iets waar we zo gepassioneerd over zijn. Mensen helpen in hun zelfraadzaamheid, leren een eigen mening te vormen, het zelfvertrouwen te creëren om hun eigen doelen na te streven en dromen waar te maken. Kinderen, maar zeker ook volwassenen. We zijn een bedrijf, dat betekent niet direct dat we commercieel, maar vooral wel professioneel zijn. Weerbaarheid is onze specialisatie. Zoals brood voor een bakker. Naast de projecten verzorgen we ook trainingen en programma’s op maat voor opdrachtgevers en organiseren we open cursussen. Bij interesse, neem zeker eens een kijkje op doyotrainingen.nl

Doyo Trainingen heeft een kantoor in Barendrecht, een trainingsruimte in Zevenbergen, maar is actief in heel Nederland.