Laden...

Toen ik eindelijk durfde
 
Hoe ik mijn huwelijk, huis en baan achter me liet om een gelukkiger leven te veroveren.

Jarenlang blogde ik o.a. voor Viva, op een vrij persoonlijke manier. Ik had een fijn huwelijk, een mooi huis en een goede baan. Alles dik voor elkaar. Toch wrong er iets. Ik voelde me steeds ongelukkiger en ik kon niet meer slapen. Het was mijn lichaam dat zich verzette. 

Natuurlijk zat er een oorzaak achter mijn slapeloosheid. Ik kampte met prestatiedrang, keuzestress en hoge verwachtingen (van anderen, maar zeker ook van mezelf). Ik nam ontslag. Ik brak met mijn man die tegelijkertijd al tien jaar mijn beste vriend was, met wie ik nooit ook maar één ruzie had gehad. Ik verhuisde met slechts een tas en een koffer. Het ene besluit sterkte me om ook het volgende besluit te nemen.

Blogs bundelen
Niet veel later bundelde ik blogs uit die tijd, en temeer: ik raakte de pijn, moeilijkheid, maar ook liefde achter de blogs aan. Zo ontstond 'Toen ik eindelijk durfde'. Het is een bundel van (honderd) korte verhalen, waarvan ik meer dan de helft nieuw heb geschreven. Op internet zou de context van één verhaal compleet verloren gaan, in het geheel van een boek durfde ik te vertellen over mijn scheiding, de moeilijke tijd op mijn werk, hoe ik achter mijn grote liefde aanging. In het boek lees je de groei van een kwetsbaar meisje dat met vallen en opstaan een weerbaardere vrouw wordt.

Voor wie?
'Toen ik eindelijk durfde' gaat het over veel meer dan een zoektocht naar geluk. Het gaat over mezelf oprapen en over doen wat ik vind dat ik moet doen, vanuit mijn hart. Over ontdekken wie ik ben en waar ik achter sta. Ik heb dit boek geschreven voor iedereen die kampt met hoge verwachtingen, keuzestress en en prestatiedrang, zoals ik nog niet zo heel lang geleden.  

Vandaag de dag
Je kunt me vandaag de dag vooral vinden in Rotterdam en West-Brabant. Als mede-oprichter van Doyo, bureau in mentale weerbaarheidstrainingen, stuur ik een team van trainers aan en coördineer ik verschillende maatschappelijke projecten. Ook run ik samen met mijn beste vriend een karateschool met ruim tweehonderd leden. Ondertussen probeer ik natuurlijk nog steeds te bloggen, op deze website en voor sportplezier.nl. Ik deel blogs en vlogs ook op Facebook

'Toen ik eindelijk durfde' is in juni 2016 verschenen bij S2 Uitgevers

€ 14,95
208  blz.
ISBN 9789080964983


BESTEL

BESTELLEN